Többet vásárolhat 26 299,00 Ft és ingyenes szállítás van

Vezeték nélküli izom edző EMS 6 módszer

Rám néz 8 ügyfelek
  • Vezeték nélküli izom edző EMS 6 módszer

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 8 ügyfelek

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

Vezeték nélküli izom edző EMS 6 módszer

Az EMS 6 módú vezeték nélküli izom-edző az izmok erősítésére és alakítására szolgál, amely könnyebb, mint valaha, a has, a karok és a lábak ideális edzését fogja végezni. A forradalmian új izomépítő gép speciálisan kialakított EMS (izomtömeg elektromos stimulálása) betétekkel férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, függetlenül a fitnesz..... (Mutasd a részleteket)

Ár 4 040 Ft

Az esemény véget ér:

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 8 ügyfelek

Fizetés lehetséges készpénzben, kártyával vagy gyors átutalással. A küldeményt ajánlott levélben vagy futárral lesz kézbesítve. Szállítás előtt értesítjük SMS-ben vagy telefonon.
Ha a termék nem felel meg az elvárásainak, a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatja. Küldje el a sértetlen árut az eredeti csomagolásban a Jumbo Ecommerce Kft-nek. Kérjük, csatolja a kitöltött igénylési / csere űrlapot, és a vételár visszatérítésre kerül, vagy a terméket cserélik megfelelőbb, azonos értékű termékre, felár nélkül. Ezzel biztosítjuk hűséges ügyfeleink állandó elégedettségét.

Az EMS 6 módú vezeték nélküli izom-edző az izmok erősítésére és alakítására szolgál, amely könnyebb, mint valaha, a has, a karok és a lábak ideális edzését fogja végezni. A forradalmian új izomépítő gép speciálisan kialakított EMS (izomtömeg elektromos stimulálása) betétekkel férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, függetlenül a fitnesz szintjétől. A tökéletes eszközt az izmok alakításához, az edzéshez, rehabilitációhoz vagy intenzívebb tételéhez használják, mivel az elektromos stimuláció segítségével az izmok összehúzódnak és relaxálódnak, mint bármelyik edzésnél.

A készülék nagy előnye, hogy többé nem kell megterhelnie vagy megfeszülnie, egyszerűen csak bekapcsolja és pihen. Az egészséges életmód mellett elegendő, ha az izomépítőt csak háromszor egymást követő naponta 30 perc alatt használja, és az eredmények megérkeznek. Az izomépítő hordozható és teljesen vezeték nélküli, így bárhol és bármikor felhasználhatja. Puha és rugalmas gélpárnákkal rögzíti a testéhez. Ezután csak válassza ki a 6 kínált mód egyikét, és az edzés megkezdődhet.

Az edzésprogramok 6 módban kaphatók, akár 20 intenzitás-beállítással is, amelyek elégségesek az egyes edzők igényeinek. Futás közben, munkahelyen vagy akár közvetlenül edzés közben is használható, hogy fokozza a kívánt eredmények elérésének hatékonyságát. Az izmaid elkezdnek erősödni, formálódni, ugyanakkor növekedni fog a kitartás és javul az izomtónus. 

Az EMS izomstimulációt évtizedek óta alkalmazzák számos sportgyógyászati és rehabilitációs központban, hogy segítsék a stresszes izmok gyorsabb felépülését, regenerálódását és az elveszített erő visszaszerzését. Az EMS izomformáló ezen a technológián alapszik, és forradalmi lágy EMS párnákat használ, amelyek közvetlenül az izmok felé továbbítanak jelet, amely támogatja azok későbbi mozgását és növeli a véráramot. Az izmok nagyon finom izomrostokból állnak, amelyeket gyorsan és lassan osztanak fel. Rendszeres gyakorlatok gyakorlásakor aktiválják a lassú izom trükköket és a gyors gyakorlatok kialakításakor, ami nagy előnyt jelent, ha a gépet edzés közben használja. Egyszerre támogatja mindkét típusú szálat, amelynek köszönhetően az izmaid gyorsabban és hatékonyabban növekednek. 

Jellemzők: plusz EMS elektromos izomstimuláció, valamint intelligens chipp az alacsony teljesítmény és a tartós kényelem érdekében, valamint 6 edzésprogram 20 intenzitású opcióval, vezeték nélküli távirányító, valamint az izmok erősítésére és formálása. 

Műszaki adatok: 

Masszázs frekvencia: 5-100Hz. 

Üzemmódok: 6 program 20 intenzitású opcióval.

Automatikus programok: karcolás, masszázs, akupunktúra, csapok, kombináció. 

Anyag: lágy szilikon töltelék és öntapadós gélpad.


Hasonló termékek Kínál hasonló termékeket

Ajánlott áruk Kínál hasonló termékeket raktáron

Pamut ágynemű - 140×200 cm - csillagok kék ég

Bújjon a legpuhább ágynemű alá és aludjon, mint egy felhő alatt. Puha, szellős és tapintásra kelle..

3 905 Ft
RaktáronOtthon nálad 26.11.

Éjszakai égbolt – kivetítő

Ha azt szeretnéd, hogy a csillagos ég veled legyen a szobádban, akkor ez nem problém, cs..

5 110 Ft
RaktáronOtthon nálad 26.11.

* AKCIÓ 1+1 * Természetes szén fogfehérítéshez - M..

Szeretné, ha mosolya valóban tökéletes volna? Ez minden nő és férfi álma! Mostantól mindenkinek lehe..

5 705 Ft
RaktáronOtthon nálad 26.11.

Tento web používá cookies
Souhlasím