Többet vásárolhat 26 299,00 Ft és ingyenes szállítás van

Tojásra való főzőedények Eggies

Rám néz 3 ügyfelek
  • Tojásra való főzőedények Eggies

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 19 ügyfelek

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

Tojásra való főzőedények Eggies

Ízletes ételek gyors elkészítése. Készítsen ízletes főtt vagy töltött tojást hámozás nélkül és ízesítés lehetőségével főzés előtt. Biztosan ismeri a főtt tojás nehéz hámlását. Sok héjj van mindenhol, és rendetlenség. De ennek már vége! Kínálunk tojásfőző tartályokat, amelyekkel gyorsan, egyszerűen és főleg héj nélkül elkészítheti a keményen főtt..... (Mutasd a részleteket)

Eredeti ár 1 205 Ft
Különleges Ár 725 Ft

Az esemény véget ér:

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 19 ügyfelek

Fizetés lehetséges készpénzben, kártyával vagy gyors átutalással. A küldeményt ajánlott levélben vagy futárral lesz kézbesítve. Szállítás előtt értesítjük SMS-ben vagy telefonon.
Ha a termék nem felel meg az elvárásainak, a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatja. Küldje el a sértetlen árut az eredeti csomagolásban a Jumbo Ecommerce Kft-nek. Kérjük, csatolja a kitöltött igénylési / csere űrlapot, és a vételár visszatérítésre kerül, vagy a terméket cserélik megfelelőbb, azonos értékű termékre, felár nélkül. Ezzel biztosítjuk hűséges ügyfeleink állandó elégedettségét.

Ízletes ételek gyors elkészítése. Készítsen ízletes főtt vagy töltött tojást hámozás nélkül és ízesítés lehetőségével főzés előtt. Biztosan ismeri a főtt tojás nehéz hámlását. Sok héjj van mindenhol, és rendetlenség.

De ennek már vége! Kínálunk tojásfőző tartályokat, amelyekkel gyorsan, egyszerűen és főleg héj nélkül elkészítheti a keményen főtt tojásokat. Könnyen kezelhető és tisztítható 6 tojás üvegek.

Sárgájára szeparátor. Ez annyira egyszerű – törje le a tojást, öntse egy edénybe, főzze a tűzhelyen, majd fordítsa meg a fedelet, és ennyi. Lepje meg a látogatást tökéletesen főtt tojásal. Könnyen kezelhető, amit bárki képes kezelni.

Az üvegek úgy forralják a tojásaikat, mintha héjában lennének, és tapadásmentes belsejük biztosítja, hogy a kész főtt tojás kissé jobbra mozogjon. A tartály speciális kialakítása alján forralja a tojást, mostantól sokkal könnyebben állíthatja be a főtt tojást, még esztétikai szempontból is.

Ajánlott áruk Kínál hasonló termékeket raktáron

-42%

Mágikus rajztábla 3D-s szemüveggel

A rajzolás egy hatalmas kaland, főleg ezzel a 3D-s mágikus rajztáblával. Ha a gyermeke ezzel a speci..

3 865 Ft 2 225 Ft
RaktáronOtthon nálad 23.9.
-23%

Talking Tom beszélő kandúr

Interaktív játék, amely mindent megismétel. Reagál a hangra és az érintésre, vicces hangokat ad ki, ..

3 650 Ft 2 820 Ft
RaktáronOtthon nálad 23.9.
-57%

Lazy Bag felfújható matrac

Pihenésre és semmittevésre ideális - a kertben, vízparton, fesztiválon, pikniket vagy bárhol, ahol j..

5 195 Ft 2 225 Ft
RaktáronOtthon nálad 23.9.