Többet vásárolhat 26 299,00 Ft és ingyenes szállítás van

Magic Pad - mágikus rajztábla

Rám néz 5 ügyfelek
-39%
  • Magic Pad - mágikus rajztábla
  • Magic Pad - mágikus rajztábla

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 26 ügyfelek

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

Magic Pad - mágikus rajztábla

Ez az alkotói készlet a LED fényeknek köszönhetően tündököl. A gyerekek elengedhetik a fantáziájukat, bármit lerajzolhatnak, ami csak az eszükbe jut – a világító űrszörnyektől kezdve a csodálatos vízalatti világig. Egy mozdulattal a kijelzőt letisztítja és máris lehet valami újat rajzolni. A tábla, ha nincs rá írva sötét, de amint bármit..... (Mutasd a részleteket)

Eredeti ár 66 Ft
Különleges Ár 40 Ft

Az esemény véget ér:

Kizárólag 1,90 Ft

48 órán belül szállítom

Ingyenes szállítás a kézbesítőbe 26 299,00 Ft

A készletben több mint 10 darab

Vettem ma 26 ügyfelek

Fizetés lehetséges készpénzben, kártyával vagy gyors átutalással. A küldeményt ajánlott levélben vagy futárral lesz kézbesítve. Szállítás előtt értesítjük SMS-ben vagy telefonon.
Ha a termék nem felel meg az elvárásainak, a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaadhatja. Küldje el a sértetlen árut az eredeti csomagolásban a Jumbo Ecommerce Kft-nek. Kérjük, csatolja a kitöltött igénylési / csere űrlapot, és a vételár visszatérítésre kerül, vagy a terméket cserélik megfelelőbb, azonos értékű termékre, felár nélkül. Ezzel biztosítjuk hűséges ügyfeleink állandó elégedettségét.

Ez az alkotói készlet a LED fényeknek köszönhetően tündököl. A gyerekek elengedhetik a fantáziájukat, bármit lerajzolhatnak, ami csak az eszükbe jut – a világító űrszörnyektől kezdve a csodálatos vízalatti világig. Egy mozdulattal a kijelzőt letisztítja és máris lehet valami újat rajzolni. A tábla, ha nincs rá írva sötét, de amint bármit rárajzolnak vagy írni, gyönyörűen ragyogni kezd. Egy gomb egyszerű megnyomásával bekapcsolható a LED világítás és a rajzok még inkább életre kelnek.

A LED fények bekapcsolása után a gyermeke 6 hideg és meleg színből választhat, melyekkel alkotását díszítheti. A még nagyobb buli kedvéért választhatja a villogást is vagy a színek átfedését. Összes 8 különböző hatás egy játékban. 30 eredeti sablon a tanuláshoz, rajzoláshoz és szórakozáshoz. Ezzel a mágikus rajztáblával gyermeke egyben tanul és szórakozik is. A 30 különböző sablon ezeket a tevékenységeket még jobban feldobja és felélénkíti. Segítsen gyermekének jobban megérteni a matematikát vagy megtanulni írni.

Elég kiválasztani a sablont és a gyermeke egyedül lesz képes állatokról, fantasztikus lényekről (pl. unikornis) szép rajzokat készíteni, akárcsak egy igazi képzőművész. Emelje a zsírkrétával rajzolást egy új szintre. Három kétoldali neontoll a sugárzó alkotásokhoz, melyek megrajzolása mostantól gyerekjáték! A három speciális, nem mérgező neontollal gyermeke gyönyörű színes képeket és posztereket alkothat, melyekre mindenki felfigyel. Amikor a mű elkészül, akkor a tollakat elég a rajztábla oldalára tenni, így sose fognak elveszni.

Soha többé a földön heverő törött ceruzák és rendetlenség az asztalon. És ha pedig megunja a gyermeke a képet, akkor a ronggyal elég letörölni a képernyőt és kezdődhet egy új mű megalkotása.

Hasonló termékek Kínál hasonló termékeket

Ajánlott áruk Kínál hasonló termékeket raktáron

Happy monkey - interaktív majom

A szórakoztató játék ideális ajándék lányoknak és fiúknak egyaránt – majom, mint házikedvenc! Hihete..

Eladva
-13%

Alkoholszonda LCD kijelzővel

A legelérhetőbb áron a piacon. Vezetés előtt alkoholszint mérésére alkalmas, de akár az alkalmazotta..

46 Ft 40 Ft
RaktáronOtthon nálad 17.8.
-5%

Ügyes autós telefontartó érzékelővel és vezeték né..

Ha nem szereti, hogy az autója tele van töltőkábellel, akkor van egy jó hírünk. Nem kell töltőkábelt..

57 Ft 54 Ft
RaktáronOtthon nálad 17.8.